OVER DE DUTCH HOTEL AWARD

Visie

De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd.

Missie

De Dutch Hotel Award heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. De positieve publiciteit zal een bron moeten vormen van inspiratie voor ondernemers, directeuren en medewerkers, waardoor de kwaliteit van dienstverlening en plezier in het vak actief wordt gestimuleerd.

Editie 2017

Elk managementteam van ieder hotel in Nederland, groot of klein, eenvoudig of luxe, kan zich aanmelden voor deelname. In 2017 is het thema ‘Tell us your story’. Ieder hotel heeft een verhaal. Waarom doet u wat u doet? Wat zijn uw ervaringen, lessen, missers of dromen? Welke teamleden vertellen dit verhaal en waarom zij?

De deelnemers van de Dutch Hotel Award vrij om een eigen draai aan de inschrijfopdracht te geven. Dit kan in de vorm van een schriftelijke toelichting, moodboards, power point, excel, film, foto’s. De enige vereiste is; overtuig de jury waarom u aanspraak maakt op de titel ‘beste hotelmanagementteam van Nederland’!

Laat de creativiteit, trots en enthousiasme van uw team spreken.. De gehele invulling is aan u! Het is niet nodig dat er complete werkstukken van worden gemaakt dan wel dat er bijlagen worden meegestuurd. De drempel voor deelname is laag: het gaat tenslotte om de inhoud! Neem deel door uw inzending aan het secretariaat te mailen voor 11 april 2017.

Mail secretariaat