OVER DE DUTCH HOTEL AWARD

Visie

De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd.

Missie

De Dutch Hotel Award heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. De positieve publiciteit zal een bron moeten vormen van inspiratie voor ondernemers, directeuren en medewerkers, waardoor de kwaliteit van dienstverlening en plezier in het vak actief wordt gestimuleerd.

Editie 2018

Elk managementteam van ieder hotel in Nederland, groot of klein, eenvoudig of luxe, kan zich aanmelden voor deelname. In 2018 is het thema ‘Power to your People!’. De uitdaging om goede mensen te werven en te behouden wordt steeds groter. En dat is essentieel, aangezien het juist de mensen zijn die het verschil in beleving daadwerkelijk kunnen maken. 

Deelnemers van de Dutch Hotel Award zijn vrij om een eigen draai aan de inschrijfopdracht te geven. Dit kan in de vorm van een schriftelijke toelichting, moodboards, power point, excel, film, foto’s. De enige vereiste is; overtuig de jury waarom u aanspraak maakt op de titel ‘beste hotelmanagementteam van Nederland’!

Laat de creativiteit, trots en enthousiasme van uw team spreken. De gehele invulling is aan u! Het is niet nodig dat er complete werkstukken van worden gemaakt dan wel dat er bijlagen worden meegestuurd. De drempel voor deelname is laag: het gaat tenslotte om de inhoud! Neem deel door uw inzending aan het secretariaat te mailen voor 9 april 2018.

Mail secretariaat