INSCHRIJVEN 2018

Power to your people

Ook in 2018 zoekt de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Met het thema ‘Power to your People’ draait ook de 15e editie om een actualiteit. De uitdaging om goede mensen te werven en te behouden wordt steeds groter. En dat is essentieel, aangezien het juist de mensen zijn die het verschil in beleving daadwerkelijk kunnen maken. 

Inschrijving editie 2018 is gesloten

De inschrijving voor de Dutch Hotel Award was geopend tot maandag 9 april 2018. Het verloop van de wedstrijd is gelijk aan de voorgaande edities. Op donderdag 12 april wordt er bekend gemaakt welke 10 genomineerde uit alle inzendingen zijn geselecteerd. Dat aantal wordt vervolgens door de jury teruggebracht tot vijf halve finalisten op donderdag 19 april. Zij presenteren zich op 16 mei in de Heineken Experience aan de jury met een power presentatie van 10 minuten. 

Winnaar Dutch Hotel Award 2017

Vorig jaar won Kruisherenhotel Maastricht de felbegeerde titel voor het beste hotelmanagementteam van 2017. Directeur-gastheer Bastiaan Klomp van Kruisherenhotel is trots op de teamprestatie van Kruisherenhotel Maastricht. Hij benadrukt dat het winnen van de Dutch Hotel Award 2017 niet alleen de verdienste van het managementteam is, maar van het volledige hotelteam.