INSCHRIJVEN 2021

Veerkracht & Verbinding

Ook in 2021 zoekt de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is thema ‘Veerkracht & Verbinding’. Het sterker terugkomen na maanden van forse beperkingen in het ondernemen, het aangaan van (nieuwe) samenwerkingsverbanden en het binden en boeien van alle stakeholders. Dus hoe gaat u om met alle uitdagingen? Wat is uw strategie? Uw magie?

Deelnemen met uw managementteam

Na de annulering van de vorige editie door de lockdown, is dit jaar gekozen voor een alternatieve opzet. Waar normaliter de halve finale plaatsvindt met publiek in de Heineken Experience, werden hotels uitgenodigd een clip in te sturen, waarin het managementteam zich voorstelt en laat zien hoe er wordt omgegaan met het thema Verbinding & Veerkracht. Op vrijdag 16 april sloot de inschrijftermijn, waarna de jury zich boog over de inzendingen van de aangemelde hotels.  

Uit alle inzendingen selecteert de jury de tien beste, welke op donderdag 22 april via Misset Horeca worden gepubliceerd. Het publiek wordt uitgenodigd te stemmen, waarna de jury op basis van deze feedback en het eigen oordeel 5 halve finalisten kiest. Deze worden op vrijdag 14 mei bekendgemaakt. De halve finalisten hebben in de middag van donderdag 20 mei een online Q&A waarbij alle teams en juryleden inbellen. Tijdens de sessie wordt er uitsluitend antwoord gegeven op de vragen vanuit de jury en mag de maximale tijd van 5 minuten per hotel in geen geval worden overschreden. De jury kiest aansluitend 3 finalisten, welke op vrijdag 21 mei worden bekend gemaakt. Als de regels van de overheid het mogelijk maken, zal de jury op vrijdag 18 juni de drie finalisten bezoeken.

In de week van 28 juni zullen de finalisten worden uitgenodigd zich te presenteren tijdens een nader in te vullen bijeenkomst en zal de winnaar worden bekendgemaakt. Meer informatie hierover volgt spoedig.