INSCHRIJVEN 2021

Veerkracht & Verbinding

Ook in 2021 zoekt de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is thema ‘Veerkracht & Verbinding’. Het sterker terugkomen na maanden van forse beperkingen in het ondernemen, het aangaan van (nieuwe) samenwerkingsverbanden en het binden en boeien van alle stakeholders. Dus hoe gaat u om met alle uitdagingen? Wat is uw strategie? Uw magie?

Deelnemen met uw managementteam

De inschrijving voor de Dutch Hotel Award is geopend tot vrijdag 16 april 2021. Anders dan tijdens reguliere edities, zal er deze keer geen fysieke halve finale plaatsvinden in de Heineken Experience. Inschrijven kan middels het insturen van een clip, waarin je managementteam zich voorstelt en laat zien hoe het hotel omgaat met Verbinding & Veerkracht. De clip mag maximaal 5 minuten duren en vooral positiviteit uitstralen. De clip kan worden gestuurd naar info@dutchhotelaward.nl (gezien de bestandsgrootte waarschijnlijk het best via Wetransfer.com).

Uit alle inzendingen selecteert de jury de vijf beste, welke op donderdag 22 april via Misset Horeca worden gepubliceerd. Het publiek wordt uitgenodigd te stemmen, waarna de jury op basis van deze feedback en het eigen oordeel 3 finalisten kiest. Deze worden op donderdag 20 mei bekendgemaakt. Als de regels van de overheid het mogelijk maken, zal de jury op vrijdag 18 juni de drie finalisten bezoeken.

In de week van 28 juni zullen de finalisten worden uitgenodigd zich te presenteren tijdens een nader in te vullen bijeenkomst en zal de winnaar worden bekendgemaakt. Meer informatie hierover volgt spoedig.