INSCHRIJVEN 2023

Ook in 2023 zoekt de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘Energize!’. Een thema dat op vele manieren kan worden uitgelegd en ingevuld.   

Deelnemen met je managementteam 

Als je managementteam is genomineerd en besluit om deel te nemen, stuur dan een korte beschrijving waarom jouw team zou moeten winnen en op welke wijze aan ‘Energize!’ invulling wordt gegeven. Dit kan je sturen aan: info@dutchhotelaward.nl. De inschrijving voor de Dutch Hotel Award is geopend tot en met vrijdag 3 april 2023

De 10 beste inzendingen door de jury geselecteerd en gepubliceerd. In de volgende ronde wordt specifiek gekeken naar de motivatie en de creativiteit en de wijze waarop het team zich weet te onderscheiden. De 5 hotelteams die dat het beste kenbaar weten te maken, worden uitgenodigd zich te presenteren in de Heineken Experience op donderdag 11 mei. Op vrijdag 12 mei worden de finalisten bekendgemaakt. Zij zullen op donderdag 9 juni door de jury worden bezocht. Eind juni (de datum wordt z.s.m. worden gepubliceerd) zal de winnaar bekend worden gemaakt.