INSCHRIJVEN 2018

Power to your people

Ook in 2018 zoekt de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Met het thema ‘Power to your People’ draait ook de 15e editie om een actualiteit. De uitdaging om goede mensen te werven en te behouden wordt steeds groter. En dat is essentieel, aangezien het juist de mensen zijn die het verschil in beleving daadwerkelijk kunnen maken. 

Inschrijving editie 2018 is geopend

Elk managementteam van ieder hotel in NL kan zich aanmelden van groot tot klein en van eenvoudig tot luxe! Deelname aan de Dutch Hotel Award is gratis. Mail uw inzending naar het secretariaat voor maandag 9 april 2018. U kunt hiervoor het deelname formulier gebruiken, welke u kunt downloaden via onderstaande link. Het is niet nodig (zelfs niet gewenst) hier hele werkstukken van te maken. De drempel voor deelname is laag: het gaat tenslotte om de inhoud! 

Winnaar Dutch Hotel Award 2017

Vorig jaar won Kruisherenhotel Maastricht de felbegeerde titel voor het beste hotelmanagementteam van 2017. Directeur-gastheer Bastiaan Klomp van Kruisherenhotel is trots op de teamprestatie van Kruisherenhotel Maastricht. Hij benadrukt dat het winnen van de Dutch Hotel Award 2017 niet alleen de verdienste van het managementteam is, maar van het volledige hotelteam.


Download hier uw deelname formulier