INSCHRIJVEN 2019

Het succes van morgen

Ook in 2019 zoekt de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is thema ‘Het succes van morgen’. Er zijn veel meningen over de wijze waarop de gast van de toekomst kan worden geworven en behouden. Is het leggen van de focus op MVO dat het verschil maakt? Moeten we terug naar de basis van puur gastheerschap? Is technologie leidend? Moet het accent liggen op branding, ofwel "waar staan we voor?". Of zijn het juist partnerships: met wie werk je samen om wat te bereiken? 

Deelnemen met uw managementteam

De inschrijving voor de Dutch Hotel Award is geopend tot maandag 8 april 2019

De inzendingen worden vervolgens door de jury in twee ronden beoordeeld. Tijdens de eerste ronde gebeurt dit op compleetheid (ontbreken er geen gegevens?) en op basis van de beschrijving respectievelijke onderdelen. Op donderdag 11 april wordt er bekend gemaakt welke 10 genomineerde teams uit alle inzendingen zijn geselecteerd.  

In de tweede selectieronde kijkt de jury vooral naar de uitwerking van het thema, bijzondere wapenfeiten en de motivatie: waarom moet de deelnemer naar eigen zeggen de Dutch Hotel Award 2019 winnen? De helft valt af, waarna de 5 halve finalisten worden gepubliceerd op woensdag 17 april. Zij presenteren zich op woensdag 22 mei in de Heineken Experience aan de jury met een power presentatie van 10 minuten. 

Inschrijfformulier

Laat de creativiteit, trots en enthousiasme van uw team spreken.. De gehele invulling is aan u! Het is niet nodig dat er complete werkstukken van worden gemaakt dan wel dat er bijlagen worden meegestuurd. De drempel voor deelname is laag: het gaat tenslotte om de inhoud! Deelname kan geschieden door uw inzending aan het secretariaat te mailen 

DOWNLOAD HET FORMULIER

Winnaar Dutch Hotel Award 2018

Vorig jaar won Novotel Amsterdam Schiphol Airport de felbegeerde titel voor het beste hotelmanagementteam van 2018. General Manager Floris Licht van "NASA" is nog steeds ongelooflijk trots en benadrukt dat het winnen van de award niet alleen de verdienste van het managementteam is, maar van alle medewerkers.