Winnaar 2016 INK Hotel

Het enthousiasme van de teamleden en het sterk uitvoeren van de finaleopdracht hebben het managementteam van INK Hotel Amsterdam, onder leiding van gm Jolanda Sadni Ziane de Dutch Hotel Award 2016 opgeleverd. Het hotel liet medefinalisten Sir Albert en Bilderberg Klein Zwitserland achter zich.

Teamspirit

Volgens de jury sprong de teamspirit eraf bij het INK Hotel: ‘Bij INK is het één groot team, van hoog tot laag. Het héle hotel is een team, knap. Dit is een schoolvoorbeeld van een geheel dat meer is dan de som der delen. De balans tussen commercie en verhaal klopt, waarbij ook de menselijke waarden van de medewerkers niet worden vergeten. Het team leunt op kanjers als chef-kok Tjitze van der Dam en commercieel manager Moreno Forte, de general manager heeft een duidelijk faciliterende rol richting haar team – en die speelt ze met verve.’

General Manager Jolanda Sadni Ziane vertelt: ‘Meedoen met de Dutch Hotel Award is echt zó gaaf. We lopen met zijn allen al twee weken te stuiteren en kunnen hier als team nog heel lang op doorvliegen.’ Die teamspirit zal na de bekendmaking dat INK de Dutch Hotel Award 2016 wint, alleen nog maar beter worden.