Winnaar 2015 Hotel van Oranje

Het managementteam van Hotel van Oranje wint dit jaar de Dutch Hotel Award (DHA). Niet alleen maakt het team indruk door hun gedrevenheid en professionaliteit, ook wist ze als beste invulling te geven aan het thema van dit jaar: big data.

De jury noemt het managementteam van winnaar Hotel van Oranje zorgvuldig samengesteld en ziet vooral in algemeen directeur Jaap Liethof en general manager Mike van Bokhoven een goede combinatie. ‘Ze zijn razend goed op elkaar ingespeeld.’ Die geoliede machine, dat soepel opererende team van Hotel van Oranje wint de Dutch Hotel Award 2015. In de finale van de twaalfde editie van de wedstrijd voor hotel mananagementteams troeft Van Bokhoven de collega’s en Noordwijker plaatsgenoten van hotel Vesper (brons) en het team van Bilderberg De Keizerskroon in Apeldoorn (zilver) af.

Teamspirit
Op teamspirit en enthousiasme ontliepen de finalisten elkaar nauwelijks. Maar Hotel van Oranje maakte het verschil in de uitvoering van de finaleopdracht, waarin de hotels moesten laten zien hoe zij big data in de operatie toepassen. Om dat te beoordelen trok de zevenkoppige jury (zie kader) langs de finalisten, waarbij elk hotel exact twee uur de tijd had om de jury te overtuigen.