Winnaar 2013 Hotel Pulitzer

Hotel Manager Alex van Gastel: ‘Een ongekende teamspirit!’

Toen het onderwerp van de Dutch Hotel Award 2013, innovatief ondernemerschap, bekend werd gemaakt moésten wij ons wel inschrijven. Dit onderwerp is op ons lijf geschreven! Binnen Hotel Pulitzer hadden wij zoveel innovatieve initiatieven lopen die perfect aansloten op het thema. Met 25 historische grachtenpanden komen we regelmatig uitdagingen tegen in Hotel Pulitzer, die vragen om een innovatieve benadering.

De Dutch Hotel Award is niet zomaar een competitie waar je je ‘even’ voor inschrijft. Het is echt een inhoudelijke wedstrijd, waarbij veel wordt gevraagd van het management team maar ook van het gehele hotelteam. Des te groter de eer dat Hotel Pulitzer tot winnaar werd uitgeroepen! Je krijgt er echter ook heel veel voor terug: Het team van Hotel Pulitzer is door de Dutch Hotel Award nog zoveel hechter geworden. Maandenlang waren wij in de ban van de Dutch Hotel Award. Door de velen uren die wij samen hebben doorgebracht is de samenwerking & wederzijds begrip beter dan ooit. Het is prachtig om het enthousiasme en de blijdschap van onze ambassadeurs te zien en maken mij als Hotel Manager enorm trots.

Na het winnen van de Dutch Hotel Award hebben wij veel hartverwarmende reacties ontvangen. Fantastisch om te zien hoe gasten, relaties en leveranciers met ons hebben meegeleefd rondom onze deelname aan de Dutch Hotel Award. Elke stap was te volgen via onze Social Media kanalen en ook daar hebben wij ontzettend veel felicitaties mogen ontvangen. Onze gasten hebben met ons meegevierd door middel van special promoties en voor onze ambassadeurs was er een groot feest. Al met al een hele feestelijke periode, waar ik met een heel warm gevoel op terugkijk.

Ook aan publiciteit hadden wij geen gebrek. Nu de competitie weer gaat beginnen merken wij ook dat er weer extra aandacht is voor ons als (oud)winnaar. Nog steeds ontvangen wij leuke reacties op het feit dat wij de winnaar van 2013 zijn geworden. De award hangt prominent in onze lobby zodat onze gasten, maar ook onze ambassadeurs dagelijks worden herinnerd aan deze geweldige prestatie.

Ik zou deelnemende hotels mee willen geven om iedereen binnen het hotel erbij te betrekken en dit avontuur als team aan te gaan. Wees niet bang om buiten de gebruikelijke kaders te denken; soms moet je een beetje risico durven te nemen. Ik wens iedereen heel veel succes!

Alex van Gastel – Hotel Manager van Hotel Pulitzer, a Luxury Collection Hotel