DUTCH HOTEL AWARD ZOEKT EEN VERHAAL

Inschrijving editie 2017 is geopend

Vrijdag 17 februari - Ook in 2017 zoekt de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Met het thema ‘Tell us your story’ hoopt de jury op inzendingen wat hen laten meeslepen, intrigeren en vermaken aan de hand van een verhaal.

 “Elke organisatie heeft een verhaal. Klein of groot, boutique hotel of wereldorganisatie. Een verhaal wat verteld waar het vandaan komt, waar het staat en waar het naartoe gaat. Wij zoeken het hotelmanagement team van Nederland dat ons weet te raken met een vertaling van passie, inspiratie en richting.” Aldus juryvoorzitter Bas Tolmeijer.

Vorig jaar won INK Hotel Amsterdam de felbegeerde titel voor het beste hotelmanagementteam van 2016. Volgens General Manager Sadni Ziane gaf de deelname aan de Dutch Hotel Award het hele team een boost, “Iedereen leefde zo met ons mee. Alle collega’s en partners kwamen steeds met ideeën, wilden meedenken en betrokken zijn.”

Inschrijven voor deelname aan de Dutch Hotel Award kan t/m dinsdag 11 april 2017 via www.dutchhotelaward.nl

Hotel Management Diner
Ieder jaar worden de finalisten van de Dutch Hotel Award uitgenodigd voor het Hotel Management Diner. Het programma bestaat elk jaar uit een diner, sprekers en de uitreiking van de Misset Hotel Personality Award en de Misset Hotel Young Talent Award. Met als hoogtepunt van de avond, de bekendmaking van de winnaar van de Dutch Hotel Award. Dit jaar wordt het netwerkdiner gehouden op donderdag 22 juni.