CRITERIA DEELNAME

Inschrijven voor de Dutch Hotel Award kan middels een korte beschrijving waarin het managementteam zich voorstelt en laat zien hoe het hotel omgaat met het thema. De jury benadrukt dat het vooral gaat om de prestatie en de professionaliteit van het managementteam. Het aantal sterren, de bedrijfsgrootte of de locatie zijn niet van invloed op de uitkomst van de beoordelingen. Op deze manier hebben alle deelnemende teams een gelijke kans!

Enkele voorwaarden zijn van toepassing bij deelname van de Dutch Hotel Award.

  1. Elk hotel in Nederland, ongeacht grootte en vestigingsplaats, kan zich inschrijven.

  2. Met het inschrijven zijn de deelnemers akkoord dat de deelname kan worden gebruikt voor publicatie in Misset Horeca en middels andere uitingen.

  3. De beoordeling heeft betrekking op verschillende criteria, waardoor de interne samenwerkings- en teamgedachte prevaleert boven individuele prestatie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  4. De deelnemende bedrijven mogen hun deelname, dan wel de gewonnen award, gebruiken voor externe publiciteit.

  5. Het concept en logo van Dutch Hotel Award zijn de intellectuele eigendom van Trust Hospitality. Gebruik ervan zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar is verboden.

De inzendingen zullen vanzelfsprekend door de jury met gepaste confidentialiteit worden betracht. Eventuele vragen of opmerkingen kunt u mailen aan het secretariaat.

Mail het secretariaat